In Kaart - Het register over ontwikkelingsbeperkingen of -problemen

Infrastructuur en Datawetenschap

In Kaart - Het register over ontwikkelingsbeperkingen of -problemen

In Kaart beheert een register met gegevens van mensen met ontwikkelingsbeperkingen of -problemen of neurodiversiteit en hun naasten. Het doel is dat het In Kaart-register in heel Nederland wordt gebruikt door onderzoekers en mensen met ontwikkelingsbeperkingen of -problemen en hun naasten. Door het samenbrengen van gegevens van mensen met verschillende ontwikkelingsbeperkingen of -problemen doen we recht aan de eigenheid van individuen en de specifieke kenmerken van de verschillende problemen, maar stellen we ook de overeenkomsten en de complexiteit van ontwikkelingsbeperkingen of -problemen centraal. In Kaart zet zich in om informatie terug te koppelen aan participanten en hun naasten om inzicht te geven en mogelijkheden in kaart te brengen.

Door het ondersteunen en bevorderen van impactvol en praktisch relevant wetenschappelijk onderzoek wil In Kaart bijdragen aan een goed leven voor mensen met ontwikkelingsbeperkingen of -problemen en hun naasten. Dit doen we, samen met mensen met ontwikkelingsbeperkingen of -problemen en hun naasten. Meer weten? Klik hier om naar In Kaart te gaan.

Het laatste nieuws:

Contactpersoon

  • Franca Leeuwis

    Projectleider
Deel dit project
Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Linkedin Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Whatsapp Deel deze pagina via e-mail
Copyright Viveon 2021 Ontwerp en Realisatie: Concreet geeft vorm