Simone van der Plas

Adviseur Kennisontwikkeling & postdoc

Simone van der Plas

Als Adviseur Kennisontwikkeling ben ik een schakel tussen wetenschap en praktijk. Ik faciliteer de ontdekking van kennisvragen die de praktijk heeft, help deze vragen omzetten in een goede onderzoeksvraag, ondersteun bij het onderzoek naar die vragen en zorg ervoor dat de antwoorden op de vragen in bruikbare kennisproducten worden omgezet.

Hierbij werk ik nauw samen met de expertisecentra en de platforms van ‘s Heeren Loo. Samen met de ‘s Heeren Loo Academie initieer ik projecten om zorgprofessionals op te leiden. We maken bijvoorbeeld webinars en doen onderzoek naar nieuwe onderwijsmethoden. Als postdoc ondersteun ik de implementatie van nieuwe methoden voor de afbouw van onvrijwillige zorg.

Mijn persoonlijke drijfveer is de juiste mensen en partijen uit wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden zodat er een zaadje wordt geplant om de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren of te vernieuwen. Het geeft me energie om met aandacht en een kritische blik het zaadje zo te laten ontspruiten dat het leidt tot een bruikbaar product waarmee cliënt, zorgprofessional en naaste écht geholpen zijn.

Contact

Tel 06 8338 2726
info@viveon.nl

> Al onze medewerkers
Copyright Viveon 2021 Ontwerp en Realisatie: Concreet geeft vorm