Publieksjaarverslag Viveon 2023

6 juni 2024

Met genoegen delen we het Publieksjaarverslag en de Factsheet 2023 van Viveon, de Academische Werkplaats van ’s Heeren Loo en VU Amsterdam.

Publieksjaarverslag 2023 Factsheet 2023

Viveon richt zich op de thema’s

  • Autonomie en Vrijheid
  • Gezin, Zorg en Levensloop
  • Ontwikkelen en Leren

Daarnaast zetten we ons in voor vernieuwende methoden voor onderzoek en kennisdeling.

In alle projecten werken onderzoek en praktijk nauw samen. Zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen van ‘s Heeren Loo leveren met hun praktijkkennis en ervaring een belangrijke bijdrage aan de richting en inhoud van de onderzoeken. Wetenschappers en scientist-practitioners vullen aan met kennis over methoden van onderzoek en een toets aan praktijkbehoeften en wetenschap. Samen vormen ‘s Heeren Loo en VU een sterke basis voor het ondersteunen van een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees in het jaarverslag meer over onze activiteiten in het afgelopen jaar. In de factsheet is alles in cijfers samengevat. Wilt u meer weten of heeft u opmerkingen of ideeën? Mail ons op info@viveon.nl, bekijk andere pagina’s op onze website of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit bericht
Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Linkedin Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Whatsapp Deel deze pagina via e-mail
Copyright Viveon 2021 Ontwerp en Realisatie: Concreet geeft vorm