Zorgorganisatie Zideris sluit als partner aan bij Met Andere Ogen

10 augustus 2023

Zorgorganisatie Zideris sluit als partner aan bij Met Andere Ogen

Zorgorganisatie Zideris sluit zich aan als partner bij het Met Andere Ogen-onderzoek. De Met Andere Ogen-methode helpt zorgverleners om vanuit verschillende perspectieven naar (on)vrijwillige zorg te kijken. Het doel is teams bewust te maken van de manier waarop verschillende teams met keuzevrijheid van cliënten omgaan. Zo komen zij tot alternatieven voor en vermindering van onvrijwillige zorg. En tot adviezen voor de organisatie.

Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie met een eigen gezicht, eigen visie en eigen karakter. Zij staan voor persoonlijke zorg, afgestemd op dromen, wensen en inbreng van cliënten en bewoners. En dat past goed bij de Met Andere Ogen-methode, die het belang van vrijwillige zorg onderstreept.

Vrijwillige zorg

Het Met Andere Ogen-onderzoek maakt deel uit van het Project Vrijheid en Veiligheid van het Netwerk Samen Kunnen Kiezen. Hierin onderzoeken we de effectiviteit van drie methoden om onvrijwillige zorg te verminderen. En we onderzoeken welke factoren bijdragen aan het slagen of falen van de implementatie. Heel fijn dat Zideris bijdraagt aan het onderzoek naar de effectiviteit van de Met Andere Ogen methode!

Klik hier voor meer informatie over de methode Met Andere Ogen.

Deel dit bericht
Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Linkedin Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Whatsapp Deel deze pagina via e-mail
Copyright Viveon 2021 Ontwerp en Realisatie: Concreet geeft vorm